tentoonstellingen


 

FOTOBOEKEN VAN EEN PAAR EERDERE EXPOSITIES:

Jan Langelaar uit Velp ontwierp onderstaand affiche voor een tentoonstelling in de Amstelkerk te Amsterdam.

De foto van het portretje met de tekening is gemaakt door Quinta Buma)

In het weekend van 28 en 29 september 2019 heeft de derde tweejaarlijkse editie van ART@deTransformatie plaatsgevonden in het markante monument 'de Kunstfabriek' aan de Van Oldenbarneveldtstraat 90 in Arnhem.

Op deze zaterdag en zondag waren van 12.00 tot 17.00 uur op zes verdiepingen maar liefst 80 deelnemende kunstenaars en ontwerpers in hun eigen studio of atelier te bezoeken.


De deelnemers exposeerden hier hun werk en veel daarvan was dit weekend ook te koop. Het werd een interessante expositie voor zowel verzamelaars, galeriehouders als belangstellenden voor actuele kunst.


         HET ATELIER VAN WALTER EN MARIA IS TE VINDEN

         OP DE VIERDE VERDIEPING, ATELIERNUMMER 4.17


Maria heeft de afgelopen paar jaar vooral gewerkt aan een verhaal voor kinderen van 10 tot 100 met als titel ‘Krokante appelflappen zei de koningin’. Een soort sprookje. Het zal in boekvorm verschijnen (in eigen beheer). Haar vriendin uit haar lagere schooltijd, Maria van Scharrenburg-van Hees, heeft zij via facebook opnieuw ontmoet en zij maakte de illustraties, 15 in totaal.


U kunt het boek aanschaffen o.a. tijdens Art@de Transformatie en door haar persoonlijk te benaderen. De oplage is beperkt... Zie ook de pagina NIEUWS op deze website.

Klik HIER voor een kijkje in Galerie ‘Au Point d’Art, Charols, Frankrijk, waar Maria een duo expositie had in 2017, samen met Albert van Gulik

EEN GREEP UIT EXPOSITIES: